Kuinka pelastua?

Kuinka pelastua? Pelastuksella hengellisesti tarkotetaan tilaa, jossa ihminen on tullut tuntemaan Jumalan rakkauden ja armon. Hän on saapunut turvaan Jumalan siipien alle. Se on tila, jossa hän tietää olevansa turvassa jos hän kuolee. Hän pääsee taivaaseen tämän elämän päätyttyä.

Tavas on täydellisyyden paikka! Siellä ei ole enää oleva sairautta, itkua, ahdistusta eikä mitään muutakaan pahaa. Siellä on jatkuva ja loputon onni: iloa, rauhaa ja Jumalan rakkautta loputtomasti! Haluaisitko tuohon paikkaan?

Nyt kerron kuinka taivaaseen pääsee.

1. Huuda avuksi Jeesuksen nimeä. "Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu"." Room. 10:13 "Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman." Ap. t. 4:12

2. Tunnusta syntisi Jumalalle. Synti on asia tai teko joka eroittaa meidät Pyhästä Jumalasta. Meidän täytyy tehdä mielenmuutos ja laittaa synti pois meidän elämästämme. Pyhä Henki antaa meille voiman laittaa synti pois elämästämme. "Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä." 1. Joh. 1:9

Jumala lupaa nyt sinulle Raamatun kautta näin: "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään"." Room. 9:9-11

Tärkeintä elämässä on kääntyä sydämessään Jumalan puoleen. Tätä asennetta voidaan kutsua uskoksi. Voit uskoa, että Jumala on olemassa ja että Hän näkee sinut juuri nyt! Voit sanoa Jumalalle: " Tässä minä, auta minua." Tätä voidaan kutsua uskon asenteeksi. Jumala ei pyydä sinua muuttumaan pyhäksi. Hän kutsuu sinua tässä ja nyt yhteyteensä. Hän itse muuttaa myöhemmin sinut pyhäksi. Tule Jumalan ystäväksi tässä ja nyt!

Raamattu on Jumalan ääni ja rakkauskirje langenneelle ihmiskunnalle, joka luonnostaan elää erossa Jumalasta syntiinlankeemuksen tähden.

Aadamin ja Eevaan tottelemattomuuden seurauksena yhteys Jumalaan on poikki. Syntiinlankeemus toi ihmiskuntaan syyllisyyden, häpeän ja pelon. Mutta minulla on Sinulle hyviä uutisia: voit löytää sittenkin yhteyden Jumalaan ja saada rauhan Hänen kanssaan. Yhteys Jumalaan syntyy Hänen Poikansa, Jeesuksen kautta. Kuollessaan ristillä Jeesus sovitti meidän kaikki syntimme ja kantoi sairautemme. Voimme pelastua eli päästä taivaaseen. Se tapahtuu siten, että uskomme Jeesukseen. Uskomme, että Jeesus on kuollut juuri minun henkilökohtaisten syntieni takia ja että Hän on kärsinyt minun rikkomuksieni vuoksi. Minunkin syntini oli sälytetty Hänen päällensä. Minun syntini lisäsivät Hänen tuskiaan, kun Hän riippui Golgatan keskimmäisellä ristillä kolmen naulan varassa verisenä, täysin runneltuna ja ihmisen muodon menettäneenä noin 2000 vuotta sitten.

Meidän ihmisten pelastaminen maksoi Jeesukselle paljon - kaiken. Jeesus rakasti juuri ristillä Sinua ja minua eniten. Kuuliaisuus Isän Jumalan tahdolle ja rakkaus meitä ihmisiä kohtaan antoi Jeesukselle voiman kärsiä ristinkuoleman, tuon äärettömän tuskaisen ja kauhean teloitustuomion. Myös tuleva taivaan ilo antoi Jeesukselle voimaa kärsiä ristin. Jeesus kuoli. Hän kerta kaikkiaan kuoli. Ei pihaustakaan elämää ollut Jeesuksessa kolmeen vuorokauteen. Mutta ei kuolema voinut vangita täysin synnitöntä Jumalan ainokaista Poikaa, vaan Jumala herätti Hänet kuolleista kolmen päivän kuluttua. Hän elää nyt! Tällä hetkellä Jeesus on taivaassa Isän Jumalan oikealla puolella ja pian Hän saapuu noutamamaan omansa taivaan kotiin. Sinä voit tänään tulla Jeesuksen omaksi eli astua sisälle Jumalan valtakuntaan.

Jeesus on ihmeellinen persoona. Häneen kannattaa tutustua. Hän on tutustumisen arvoinen. Hänen silmistään säteilee syvä armo ja iankaikkinen rakkaus meitä ihmisiä kohtaan. Sinä voit saada tuoreesti kaiken menneisyytesi, nykyisyytesi ja tulevaisuutesi anteeksi. Haluatko antaa elämäsi tässä hetkessä Jeesukselle? Se on yksinkertaista ja toimivaa. Voit rukoilla seuraavasti: "Rakas Jeesus, tulen luoksesi. Anna minun kaikki syntini anteeksi ja tule minun sydämeeni asumaan. Tartu minun käteeni tässä hetkessä ja vie minut perille taivaaseen. Johdata minua täällä maan päällä vaeltaessani. Sinun ihmeellisessä nimessäsi tätä pyydän. Amen."

Onnittelen Sinua! Olet juuri tullut Jumalan lapseksi, jos vain sydämestäsi rukoilit äskeisen rukouksen. Seuraava tärkeä askel on uskovien yhteyteen eli kristilliseen seurakuntaan liittyminen. Älä jää uskosi kanssa yksin. Siunausta Sinulle uudella tiellä!